Google Görevler uygulaması kullanıcıya sunuldu - Haberler - indir.com

Google Görevler uygulaması kullanıcıya sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 14:56:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Bugün sizlere verdiğimiz Google Tasarım yenileme haberinin dışında birde sunduğu bir diğer yeni özellikten bahsetmek istiyorum. Google Görevler uygulamasını yeni bünyesine dahil eden Gmail, temelde yapılacak işlerin not alınmasını sağlayan uygulama ile verimliliğin artırılması hedefleniyor. Android işletim sistemi ve iOS işletim sistemine sahip cihazlar için kullanıma sürülen uygulama, Gmail ve Google Takvim entegrasyonu özelliği ile diğer uygulamalara karşı ciddi bir avantaj sağlıyor. Adından da anlaşıldığı gibi uygulama ile kendinize bir görev listesi oluşturabilirsiniz.

Peki Google Görevler uygulaması neler sunuyor?

Gayet sade ve göze hoş gelen bir tasarıma sahip olan Google Görevler, işlevsellik açısından oldukça gelişmiş özellikler sunuyor. Gmail, arayüzünde Görevler bölümüne sürüklediğiniz zaman önemli bir e-posta iletisine doğrudan ulaşmanıza neden oluyor.

Google Görevler uygulamasını kullanarak oluşturduğunuz görevleri, alt görevler şeklinde ayırmanıza olanak sağlıyor. Bunun dışında sizin için önem arz eden işler için görevlerinize ayrıntı ekleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda unutmak istemediğiniz önemli işleriniz için görevlerinize bir son tarih atayabiliyorsunuz.

Google Görevler uygulamasını size kısaca özetleyecek olursam, Google hizmetleri ile sekronize olan Google Tasks uygulaması, Gmail ya da Takvim'in web sürümünde oluşturduğunuz görevleri, hareket halindeyken herhangi bir cihazdan görüntüleyebilmenizi sağlıyor. Ayrı ayrı yapmanız geren işlemleri bir araya toplayarak tek bir uygulama üzerinden yapmanıza olanak sağlıyor.





PAYLAŞ