Gamee; Ücretsiz Mobil Oyun Odaklı Sosyal Ağ Uygulaması - Haberler - indir.com

Gamee; Ücretsiz Mobil Oyun Odaklı Sosyal Ağ Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Yayıncılığını Hungrymobile'ın yaptığı Gamee, oyun içi ödemelerden sıkılan mobil kullanıcılar için geliştirilmiş ve gerçekten ücretsiz mobil oyunlara odaklanan bir sosyal ağ uygulamasıdır. Gamee ilk olarak Türkiye ve Avustralya'da kullanıma sunuluyor.

Geliri neredeyse milyar dolar'ları bulan mobil oyun pazarındaki uygulama içi satın alma yöntemi herkesin şikayetçi olduğu bir konu. Ancak Gamee bu şikayetlere çözüm olmak amacıyla geliştirilmiş bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.

Gamee

Gamee uygulamasında oyun içi satın alma özelliği ve karmaşık olmayan bedava oyunlara ulaşabileceğiniz gibi diğer oyuncularla da etkileşim kurabilirsiniz. Yani oynadığınız oyunların puanlarını ve etkileşimlerini diğer kullanıcılar ile paylaşabiliyorsunuz.

Gamee sayesinde yeni oyunlar keşfedebilir, arkadaşlarınızın oyun performanslarını takip edebilir, en beğenilen oyunları ve en başarılı oyuncuları görebilirsiniz.

Şimdilik sadece iOS uygulaması yayınlanan Gamee, ilk etapta Türkiye ve Avustralya'da kullanıma sunuldu. Eğer sizde uygulama içi ödemelerden sıkıldıysanız; Gamee uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak iPhone ya da iPad'inize indirebilirsiniz.

Son olarak geliştirici tarafından yayınlanan Gamee tanıtım videosunu izlemenizi öneririz.




Gamee Tanıtım Videosu


PAYLAŞ