Duolingo for Schools; Okullara Özel Duolingo Platformu - Haberler - indir.com

Duolingo for Schools; Okullara Özel Duolingo Platformu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Dünyanın lider dil öğrenim uygulaması Duolingo, bugün itibarıyla Duolingo for Schools adında yeni bir platformu hayata geçirdi. Okullara özel olan bu platform, ücretsiz kullanılabileceği gibi servisin aktif olduğu ülkelerin dillerini de destekliyor.

Ülkemizde Türkçe olarak kullanıma sunulan yeni platform, Duolingo uygulamasının kullanımını daha düzenli ve resmi bir hale getirmeyi amaçlıyor. Özellikle İngilizce eğitimi veren eğitmen ve öğretmenler için geliştirilen platform, öğrencilerin uygulama üzerindeki performanslarının takip edilmesini ve aldıkları derslerle ilgili raporları görülebilmesini sağlıyor.

Duolingo for Schools

Öncelikli olarak dünyanın az gelişmiş bölgelerini hedefleyen yeni Duolingo platformu Duolingo for Schools, kalabalık dersliği olan okullardaki öğrencilerin daha iyi bir şekilde takip edilmelerini ve İngilizce bilgisine tam olarak hakim olmayan öğretmenlerin daha verimli hale gelmelerini sağlayabilir.

Son olarak Duolingo'nun dünya genelinde 60 milyon kayıtlı üyesi ve 20 milyon aktif kullanıcı olduğu bilgisini sizlere aktaralım.

Dil öğrenme uygulaması Duolingo'nun mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilir, konuyla ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak için Duolingo for Schools web sitesini ziyaret edebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ