DevFest İstanbul 2015'te Konuşmacı Olmak İster misiniz? - Haberler - indir.com

DevFest İstanbul 2015'te Konuşmacı Olmak İster misiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-19 10:27:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni nesil uygulama çözümlerine ve ilham verici sunumlara sahne olacak olan DevFest İstanbul, 29 Kasım'da gerçekleştirilecek. Binlerce katılımcıyı ağırlamaya hazırlanan etkinlik için konuşmacı başvuruları da açıldı.

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde 29 Kasım'da yapılacak olan ve İstanbul'un en büyük Google teknoloji konferansı olma özelliğini taşıyan DevFest İstanbul 2015, Türkiye'deki GDG (Google Developer Group) toplulukları organize ediliyor.

Android dünyasındaki geliştiricilerin, uzmanların ve Android'e ilgi duyan herkesin katılımına açık olacak konferansta ayrıca Web ve Bulut teknolojilerine yer verilecek.

Türkiye ve tüm dünyadan alanında uzman konuşmacıların bulunacağı konferansta siz de konuşmacı olmak istiyorsanız; bugün açılan DevFest İstanbul 2015 konuşmacı kayıt formunu 10 Kasım'a kadar doldurabilirsiniz.

indir.com'un Medya Sponsoru olduğu geçen yıl ki konferans hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz GDG DevFest İstanbul 2014 bağlantısına tıklayabilirsiniz.

DevFest İstanbul 2015 ile ilgili detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ