Answer Time; Tumblr'dan Yeni Soru Cevap Platformu - Haberler - indir.com

Answer Time; Tumblr'dan Yeni Soru Cevap Platformu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-08 15:23:13
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

İnternet dünyasının mini sosyal medya bloglarından biri olan Tumblr yeni platformunun duyurusunu yaptı. Blog platformu olarak hizmet veren Tumblr duyurduğu yeni soru-cevap platformu 'Answer Time' ile Reddit'e rakip olmayı hedefliyor.

2013 yılında Yahoo tarafından 1.1 milyar dolara satın alınmasıyla adından sıkça söz ettiren Tumblr, içerik paylaşım platformu olarak hızla büyümeye devam ediyor. Şirket, Answer Time adını verdiği soru-cevap özelliğini bünyesine katmasıyla kullanıcı kitlesini ünlüler ve önemli kişiler ile buluşturmayı amaçlıyor.

Ünlüleri hayranlarıyla buluşturan ve onlarla sohbet etmelerini sağlayan Answer Time platformu Reddit'in Ask Me Anything servisinden ilham alınarak geliştirilmiş. Tumblr'ı üst seviyelere taşıyan bu önemli gelişme rakipleri olan Facebook ve Twitter'ı zorlayacak gibi görünüyor.

8 Haziranda hizmete sunulacak olan Answer Time lansmanında bir çok ünlü isim ile soru-cevap seansları düzenlenecek. Rap yıldızı Vic Mensa'dan Tumblr CEO'su David Karp ve Planned Parenthood başkanı Cecile Richards'a kadar bir çok ünlü ismin katılacağı Tumblr Answer Time'ın ilk konuğu ise Punk-Rock grubu Fall Out Boy olacak.





PAYLAŞ