Alibaba'dan Aldığınız Ürünler Aras Kargo İle Artık En Fazla 5 Günde Gelecek! - Haberler - indir.com

Alibaba'dan Aldığınız Ürünler Aras Kargo İle Artık En Fazla 5 Günde Gelecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-23 22:50:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Teknoloji

E-ticaret devi Alibaba ile anlaşan Aras Kargo, Çin'den gelecek olan ürünlerin siparişlerin en geç 5 gün içinde sahibine ulaştırmayı hedefliyor!

Yurtdışından alışveriş yapan kişileri büyük bir müjde bekliyor. Artık Alibaba üzerinden alışveriş yapan kişiler Aras Kargo'yu kullanırlarsa sipariş edecekleri ürün en fazla 5 gün içerisinde alıcının elinde olacak.

Aras Kargo Genel Müdürü Hikmet Nuri Bulduk'un yaptığı açıklamaya göre Alibaba ve Aras Kargo anlaştı ve normal şartlarda 15 ile 40 gün arası alıcının eline ulaşan ürünleri en fazla 5 gün içerisinde müşteriye teslim edeceğini açıkladı.

Kargo'nun taşıma işlemini tamamiyle Aras Kargo'nun üstleneceğini açıklayan Bulduk, eğer kullanıcıların isterlerse cüzi bir miktar ile kargoların ulaşım süresini daha erkene çekebileceğini açıkladı. Şirket, Alibaba ile anlaşmasından sonra ilk teslimatını tam 10 bin ürün ile önümüzdeki hafta ile birlikte yapacağını da açıkladı. Çin'in e-ticaret hacminin sürekli olarak arttığını belirten Bulduk, Çin'in e-ticaret hacminin tüm dünyadaki e-ticaret hacminin %47'sini kapsadığını da açıkladı. Ayrıca Bulduk, Alibaba ile yaptıkları bu anlaşmanın Türkiye'deki yurtdışı e-ticaret alışverişlerini arttıracağını da belirtti.

Ayrıca 2018 yılında gerçekleştirmeyi planladıkları yeniliklerinden de bahseden Bulduk, Aras Kargo ile bir kargo gönderen kişiler sadece takip numaralarını kullanarak kargolarının nerede olduklarını anlık olarak takip edebilecekler dedi.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ