Yeni Cyberpunk 2077 güncellemesiyle birçok bug düzeltildi


Cyberpunk 2077 1.23 yaması yayınlandı. Yama ile birlikte oyunda pek çok farklı hata giderildi. 

Türkiye'de de oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Cyberpunk 2077 için devasa bir yama yayınlandı. Xbox gibi oyun konsollarında yaklaşık 30 GB’a varan güncelleme oyun içerisinde bir dizi yenilik de getirmiş oldu. Yapılan yenilikler oyuncuların uzun zamandan beri şikayet ettiği pek çok sorunu giderdi.

Çökme ve donma sorunları giderildi

1.23 yaması olarak adlandırılan oyun yaması ile oyunda sıklıkla yaşanan çökme ve donma gibi problemlerin de ortadan kaldırıldığı belirtti. Özellikle bilgisayarda Cyberpunk 2077 oynayan kullanıcılar, tam ekrana ve pencere moduna geçiş yaptığı sıralarda meydana gelen çökme sorunları nedeniyle sık sık durumdan şikayet ediyordu. Mevcut yama ile birlikte oyundaki bu hata da giderilmiş oldu.

Cyberpunk 2077 1.23 yama notları neler?

Görevler ve açık dünyada yapılan düzeltmelerde özellikle paketi aç seçeneği ile yaşanan konum değişikliği giderildi. Kullanıcılar artık paket açma aşamasında herhangi bir benzer problem yaşamayacak. Aile kuralları ile ilgili yapılan güncellemelerde ise özellikle Juliet’in arabası ve evinde oyunun ilerlemesine engel olan problemler giderildi ve görevler sorunsuz hale getirildi. Ön plana çıkan diğer güncellemeler şöyle;