WoW'da Legion Saldırısı Başladı


World of Warcraft'ın yeni 6. ek  paketi Legion, oyunun taraftarlarını bir kez daha Burning Legion tehlikesiyle baş başa bırakmaya hazırlanıyor.

World od Warcaraft, oyun dünyasında WoW olarak da tanınan, Blizzard Entertainment'in geliştirmiş olduğu çok oyunculu ve çevrimiçi oyananan bir rol yapma oyundur. Oyun piyasaya ilk olarak 1994 yılında sürülmüştür. Oyun dünya genelinde 12 milyonu aşkın kullanıcıya sahiptir. World of  Warcraft,  en popüler MMORPG oyunu olarak, Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmiş bir oyundur. Nisan 2008 tarihinde, dünya çevrimiçi oyunlar pazarında, yüzde 62'lik bir orana sahipken, 2015'in son çeyreğinde oyunun sahip olduğu abone sayısı 5,5 milyona kadar gerilemiştir. Bu oyunun o dönemde çıkarmış olduğu son seri Warlords of Dreanor'ın, oyuncular tarafından pek beğenilmemiş olmasından kaynaklanmıştır. Daha sonra Blizzard bu gerilemenin ardından 2016 için Legion haberini vermiş ve bu paketle beraber yeniden yükselişe geçeceklerini açıklamışlardır.

Blizzard yapmış olduğu bu açıklamadan sonra, geçtiğimiz günlerde Legion müjdesini vererek sözünde durdu. World of Warcrafr oyunun 6. ek  paketi olarak çıkacak olan Legion, oyuncuları yine Burning Legion tehlikesi ile baş başa bırakmaya hazırlanıyor. Oyuna yeniden bir heyecan katacak bu pakette sizlere yeni bir savaşın kapıları açılıyor. Bu paketle beraber, oyunda Hero Class ile de tanışacaksınız. 9 Ağustos tarihinde ön sipariş veren oyuncular için açılan, Demon Hunter bölümünün, kullanıcılar tarafından çok sevilmesi bekleniyor. Oyunda yapılan güncellemeyle, oyunculara yeni bir harita da açıldı. Broken Shore haritası, size yepyeni görevlerin ve ekipmanların kapısını da açacak. Blizzard oyuna yeniden heyecan ve farklılık katarak, kaybettiği kitleyi geri getirmek de kararlı. Bu konuda başarılı olup olmayacağını ise ilerleyen zamanlarda göreceğiz.