World of Warcraft Shadowlands çıkış tarihi resmi olarak açıklandı


Oyuncular tarafından merak edilen World of Warcraft Shadowlands çıkış tarihi sonunda resmi olarak açıklandı. Yapılan açıklama ile birlikte World of Warcraft'ın yeni genişleme paketinin 27 Ekim 2020 tarihinde piyasaya sunulacağı belirtildi. 

Yayınlanmış olan tanıtım videosu ile birlikte duyurulan çıkış tarihinin dışında, yeni genişleme paketinin bazı detayları da oyuncular ile paylaşıldı. 

World of Warcraft: Shadowlands Paketinin Detayları

Serinin sekizinci genişleme paketi olacak olan Shadowlands ile yapımcı firma, oyunculara karakterlerinin kaderlerini keşfetmesine ve şekillendirmesine olanak sağlıyor. Birçok yenilik ile gelen paketin detayları şöyle sıralanıyor.

Warcraft'ın Öteki Dünyasını Keşfedin

Perdenin diğer tarafındaki dünyada sizi nasıl harikaların ve dehşetlerin beklediğini öğrenin. Bastion'un ışıltılı topraklarında gezinin, Revendreth’in gotik zirvelerinde kendinizi kaybedin, ebedi şehir Oribos’taki kader noktasında benliğinizi keşfedin ve bunlar gibi pek çok farklı deneyime daha hazır olun.

Kendinize Bir Ahit Seçin

Shadowlands’deki dört ahitten birine kendinizi adayın. Bunların her biri kendine has hikâye örgülerine, oynanış özelliklerine ve amaçları uğruna savaşan kişileri sunmuş oldukları özel güçlere sahip. Bastion'ın cesur Kyrian’ları ya da Revendreth’in gururlu Venthyr’leri arasında seçim yapın, Maldraxxus’un kudretli Necrolord’ları için savaşın veya Ardenweald’ın vahşi Night Fae’leriyle birlikte yenilenmenin yollarını arayın.

Lanetliler Kulesi’ne Tırmanın

Evrenin en kötü ruhları, Jailer adı verilen korkunç bir varlığın emri altındaki hapishane Torghast'a kapatılmıştır. Bu sürekli olarak değişen roguelike deneyime hem bireysel şekilde hem de en fazla beş kişiden oluşan gruplarla katılmanız mümkün. Burada başarılı olanlarıysa rünlerle bezeli ekipmanlar işlemekte kullanabilecekleri materyaller bekliyor.

Bir Ölüm Şövalyesi Olarak Yükselin

Bir zamanlar Liç Kral’ın miğferiyle Scourge’ü kontrol altında tutan eski paladin Bolvar Fordragon, ölüm şövalyelerinin sayısını arttırmaya kararlı. Artık tüm müttefik ırkların yanı sıra pandarenler de bu uğursuz grubun saflarına katılabilecek (ön siparişle birlikte açılır).

Shadowlands Öteki Dünyalar: Bastion’ın İlk Bölümü Yayınlandı

Düzenlenen canlı yayının ardından aynı zamanda Shadowlands Öteki Dünyalar animasyon dizininin ilk bölümü Bastion'da Türkçe altyazılı bir biçimde yayınlandı. Dört bölümden oluşacak olan bu animasyon dizisiyle beraber oyuncular genişleme paketinin yeni bölgeleri üstünde hakimiyet kuran Ahitlere yakından göz atabilecekler.

Shadowlands Öteki Dünyalar