Warhammer 40K tankları,World of Tanks Blitz'deki yerini aldı.


Wargaming Games'in sevilen yapımı Wolrd of serisinden World of Tanks Blitz, mobil oyuncuların ilgiyle oynadığı yapımlardan birisi. Geçtiğimiz günlerde oyuna dair yeni bir bilgi paylaşıldı ve Warhammer 40K'den, World of Tanks Blizt'e Space Marines'e ait iki tankın eklendiği açıklandı. World of Tanks Blitz oyuncuları, böylece İnsan İmparatorluğunun en iyilerinden olan Space Marines'e ait iki tankı kullanma fırsatına sahip oldular. Tanklar, Vindicator ve Predator isimlerini taşıyorlar ve çarpışma güçleri de oldukça sağlam. Oyuncular, oyundaki başarısını gösterdikleri takdirde, Imperial Fists ve Dark Angels kamuflajlarını da kazanma şansına sahip olacaklar.

Oyuna eklenen tanklardan Vindicator, dozer bıçaklarıyla korunuyor ve çelik bir kuşatma aracı olarak oyunda yer alacak. Sahip olduğu güçlü toplar sayesinde, en sağlam duvarları bile Vindicator ile yıkabileceksiniz. Eklenen bir diğer tank olan Predator ise Space Marines ordularının en iyilerinden birisi. Tankların yanı sıra, top mermileriyle canavar ve şeytanları da alt edebiliyor. Aynı zamanda gelecek darbelere karşı da, sağlam taret korumaları bulunuyor.

Oyuncuların neredeyse hepsinin sahip olmak istediği bu tankları elde edebilmek adına, Ultramarines, Imperial Fists ve Dark Angels amblemlerini toplamaları gerekiyor. Amblemler toplandıktan sonra 'Macragge'nin Şimşekleri' etkinliğindeki üç aşamanın tamamlanması gerekiyor. Etkinlik sonunda kazanılan bonus konteynırlarından düşük bir ihtimalde olsa Vindicator ya da Predator Premium kazanılabiliyor. Etkinlik 18 Kasım'a kadar sürecek. Bu süreçte etkinlik için düzenlenmiş olan Macragge haritasına giriş yapılabilecek.