Vine ne zaman kapanacak?


Vine fenomenlerini yaratan program olarak milyonlarca kullanıcıya ulaşmıştı. Uygulamanın kapanışın ilişkin açıklama geldi. Vine artık sadece web üzerinden erişim sağlanacağı açıklandı. Peki, Vine ne zaman kapanacak' Vine son kullanım tarihi ne zaman' Sadece web üzerinden erişim sağlanabilecek. Twitter, içerik üreten popüler Vine fenomenlerine maaş ödemeyi kabul etmeyince bütün kullanıcılarını kaybeden Vine, 2016 sonunda yenilgiyi kabul edip yeni videolara sistemi kapatmıştı. Sadece eski videoların izlenebildiği Vine uygulaması şimdi tamamen kapanmak üzere hazırlık yapıyor.

TWİTTER VİNE'IN FİŞİNİ ÇEKTİ

Dünya devi Twitter 6 saniyelik videolar yükleme platformu Vine'ın kapatılacağını duyurarak tekno dünyayı ve kullanıcıları şoke etti.

25 dilde hizmet sunan Vine, Dünya'da ve Türkiye'de günlük hayatta kullanılan bir uygulama haline gelmişti.

VİNE'DA ÜRETİLEN İÇERİKLER NE OLACAK?

Kendi fenomenlerini de çıkartan uygulamanın şu ana kadar çekilmiş bütün videolara erişim sağlanmasına şimdilik izin vereceği belirtildi

Kararı Medium'da yayınlanan bir blog ile paylaşan şirket'in açıklaması şu şekilde;

"Uygulama, web sitesi ya da çektiğiniz Vine'lar bugün hiçbir yere gitmiyor. Onlara değer veriyoruz ve bu işi doğru bir şekilde yürüteceğiz. Vine'larınızı indirebileceksiniz. Siteyi açık tutacağız çünkü şimdiye kadar yapılan bütün Vine'lara ulaşılabilmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Sitede ya da uygulamada herhangi bir değişiklik yapılmadan önce haberdar edileceksiniz."

Açıklamada ayrıca Vine için içerik üreten popüler kullanıcılarla yakından ilgilenilerek şirkete yöneltilen bütün soruların yanıtlanacağı belirtildi.

17 OCAK'TAN SONRA VINE UYGULAMASI YOK

Twitter'ın Vine'ın şalterini indireceği tarih ise 17 Ocak olarak açıklandı. 17 Ocak'tan itibaren artık Vine uygulaması üzerinden videolara erişmek mümkün olmayacak. Ancak Vine'ın web sitesi erişilir olmaya devam edecek. Eski videoları izlemek isteyenler web sayfasını kullanabilecekler.

Elde edilenhaberine göre Vine hayatına bir kamera uygulaması olarak devam edecek ve uygulamayı kullananlar, Twitter'a doğrudan video göndermek gibi pratik seçeneklere sahip olacaklar.

VİNE VEDA ETTİ: BİR IŞIK BIRAKIN!

Vine Twitter hesabından paylaşığı son mesaja "Bir ışık bırakın" notunu düştü.