Videolu Telefon Defteri: Rinbw


Akıllı telefonunuzun telefon defterinde yer alan kişilerin fotoğraflarını görmekten sıkıldıysanız, Rinbw adlı bu uygulama sayesinde cihazınıza canlılık kazandırabilirsiniz. Uygulama, kişilere 5'er saniyelik videolar eklemenize imkan tanıyor.

Kısaca videolu telefon defteri diyebileceğimiz Rinbw, iPhone'da bulunan telefon defteri özelliğine adeta canlılık kazandırıyor. Normalde telefon defterinde eklediğiniz kişilerin fotoğrafları oluyor. Uygulama bunun yerine her bir kişi için 5'er saniye uzunluğunda video klipler ekliyor. Ancak bunun yapılabilmesi için hem sizin hem de telefon listesindeki kişilerin cihazlarında Rinbw'nin yüklü olması şart.

Uygulama ile arama yapmanın yanı sıra kısa mesajlarda gönderebildiğiniz gibi kendi 5 saniyelik videonuzu günün istediğiniz saatinde değiştirebilirsiniz. Telefon listenizdeki kişiler kendi videolarını değiştirdiklerinde ise uygulama size bildirim vererek uyarıyor.

Eğer sizde iPhone telefonunuza canlılık katmak ve arkadaşlarınızı arayacağınız sırada onların o an neler yaptıklarını görmek istiyorsanız Rinbw uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilirsiniz.