Ülkemizde Market Alışverişlerinde Yeni Dönem Başlıyor


Ülkemizde ulaşım noktasında birçok yardımcı uygulama geliştirilerek yeni girişimlerin yanı sıra farklı alanlarda da yenilikler görmeye başladık. Bu noktada Türkiye'de market alışverişlerinde bir ilk gerçekleştirilecek. Öyle ki Migros, BKM Express müşterilerinin akıllı telefonları ile cüzdan ve kart taşımadan mobil alışveriş yapabilmelerine imkan sağlayacak. İlk dijital cüzdan şirketi olan BKM Express, Migros ile yapmış olduğu iş birliği ile kullanıcılarına Migros Jetkasa'da akıllı telefonları ile mobil ödeme yapma olanağı sağlayacak. Türkiye'de bir ilk olacak olan bu proje ile BKM Express kullanıcıları alışveriş sonrasında ödeme için Jetkasa'larda saniyeler içinde ödeme yapabilecekler.

Ayrıca Jetkasa'lara sahip olan tüm Migros mağazalarında BKM Express kullanıcıları kartlarına gerek kalmadan alışveriş yapabilecekler. Ödeme noktasında BKM Express'e tanımlı olan ana kart kullanılabilecek ve bankaların sağlamış olduğu kampanya ve avantajlardan yararlanabilecekler. Ödeme noktasında telefona gelen doğrulama kodu Jetkasa ekranına girilecek ve kısa süre içerisinde ödeme gerçekleşecek. Jetkasa'larda Monet kart ile 30 TL ve üzeri alışveriş yapan kullanıcılara ise 10 Money hediye edilecek.

BKM Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı olan Serkan Yazıcıoğlu ise: 'BKM Express her alanda 7/24 kolay ve güvenli mobil ödeme teknolojileri ile kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırmaya devam edecek. 17 bankanın kartlarının tanımlanabildiği BKM Express ile 21.000'in üzerinde üye işyerinde, 1,4 milyon kullanıcının hızlı, kolay ve güvenli alışveriş yapmasını sağlıyoruz. Migros ile hayata geçirdiğimiz 'Mobil Ödeme' uygulaması ile bizim için önemli olan mağaza içi ödemeleri daha da büyüteceğiz. Önümüzdeki dönemde benzer iş birliklerini BKM Express kullanıcılarının hizmetine sunmayı planlıyoruz' dedi.