Ücretsiz Dil Öğrenme Platformu Duolingo Artık Türkçe


Popüler olarak yabancı dil öğrenmek isteyen internet kullanıcılarının tercih ettikleri ücretsiz çevrimiçi dil öğrenme platformu Doulingo, Türkçe dil desteğine kavuşarak Türkiye'deki kullanıcılara büyük kolaylık sağladı.

Dünya üzerinde 20 milyon kullanıcı sayısına sahip olan ve içeriğinde oyunlaştırma öğeleri bulunmasından dolayı dil öğrenmek isteyenlerin yoğun ilgisini çeken Doulingo, bundan böyle Türkiye'de yaşayan ve Türkçe konuşan kullanıcılarında farklı dilleri öğrenmesi için hizmet edecek. Web sitesi üzerinden ulaşılabilir olan servis bunun yanı sıra iOS ve Android platformları üzerinden sunduğu uygulamalar ile de hizmet veriyor.

Reklam ve gizli ücretlendirmelerin bulunmadığı platform tamamen ücretsiz olarak kullanılabilmektedir. Dil öğrenmek isteyen kullanıcılar platform üzerinden üyeliklerini gerçekleştirdikten sonra hemen İtalyanca, İngilizce, Almanca, Portekizce ve Fransızca gibi dilleri öğrenmeye başlayabiliyorlar. Bunlara ek olarak platformda 10 farklı dil eğitimini de bulabilirsiniz.

Doulingo üzerinden mobil cihazınızı kullanarak istediğiniz herhangi bir yabancı dili öğrenmek istiyorsanız aşağıda bulunan bağlantıları kullanarak cihazınız ile uyumlu olan uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.