The Witcher Adventure Game Yayınlandı! (Video)


The Witcher serisinin masaüstü macera oyunu olarak geliştirilen yeni versiyonu The Witcher Adventure Game adıyla çıkış yaptı. CD Project Red bünyesinde geliştirilen yapımda farklı görevleri yerine getirerek, altın kazanmaya çalışıyoruz.

Tek başınıza yapay zekaya karşı ya da online olarak diğer oyuncularla birlikte oynayabileceğiniz The Witcher Adventure Game'de, Geralt, Triss, Yarpen ve Dandelion olmak üzere 4 farklı karakter bulunuyor.

Bu karakterlerden birisini seçerek oynayabileceğiniz oyunda, size verilecek ölümcül hayvanları avlama, eski gizemleri çözme ve karmaşık siyasi entrikalarda yer alma gibi görevleri yerine getirerek, altın kazanmak için mücadele edeceksiniz.

Rivia canavar avcısı Geralt'ın acımasız, karanlık fantezi evreninde büyük bir yolculuğa çıkacağınız bu oyunda, her oynayışınızda farklı şekillenen hikayelerle birlikte uzun soluklu bir macera oyunu deneyimi yaşayabileceksiniz.

280 kart ve 30 farklı canavar türünün bulunduğu The Witcher Adventure Game'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebileceğiniz gibi Steam üzerinden satın alarak PC'de de oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunun çıkış videosunu da izleyebilirsiniz.

The Witcher Adventure Game Google Play'de 12.99 TL., App Store'da 5.99 dolar ve Steam'de yüzde 10 indirimle 16.99 TL fiyat etiketine sahip.

The Witcher Adventure Game Çıkış Videosu