Steam 2014 Kış İndirimleri 2.Gün Oyunları


Dijital oyunlara daha uygun fiyatlarla sahip olabileceğimiz Steam 2014 Kış İndirimleri'nin bugün ikinci günü. Bugün de birbirinden popüler oyunlar harika indirimlerle satışa sunulmuş durumda.

Steam Kış İndirimleri'nin ikinci gününde sevdiğimiz oyunlara yüzde 33'den başlayan ve yüzde 91'e varan oranlarda indirim yapıldı.

İşte Steam 2014 Kış İndirimlerinde öne çıkan 2.Gün Oyunları;

Bugün listelenen indirimli oyunlar arasında Ubisoft'un geliştirdiği aksiyon-macera oyunu Assassin's Creed Unity yüzde 33 indirimle 119.93 TL'den, Rebellion tarafından geliştirilen aksiyon-macera oyunu Sniper Elite 3 yüzde 50 indirimle 37.50 TL'den ve Fraxis Games'in yapımcısı olduğu strateji oyunu Sid Meier's Civilization V ise yüzde 75 indirimle 12.75 TL'den satışa sunulmuş durumda.

Steam Kış İndirimleri'nin 2. gününde satışa sunulan ve öne çıkan fırsatlar arasında yer alan oyunların indirim oranlarıyla fiyatlarını aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

Yarın akşam saat 20:00'a kadar normal fiyatlarından daha ucuza satın alabileceğiniz tam 6115 adet indirimli oyunun listesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca platform üzerinden satın aldığınız oyunları bilgisayarınıza yüklemeniz için gerekli olan Steam istemcisini de aşağıdaki bağlantıları kullanarak sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.