Snapchat hesabı nasıl silinir?


Sosyal medya uygulamalarının arasında en farklı kullanışa sahip Snapchat hesap silme işlemi nasıl yapılır? Snapchat'te hesap silmek için haberimizin detaylarını okuyabilirsiniz...

Sosyal medya ağı Snapchat'e bakarsanız hesabınızı iptal etmek aslında o kadar da zor değil. Hesabınızı silmek için sadece doğru adımları takip etmeniz gerekmekte ama bu işlemlere başlamadan önce de hatırlatmamız gereken bir işlem mevcut. Snapchat hesabınızı silmek için mobil uygulama dışında iptal etmelisiniz, mobil uygulama ile iptal edemezsiniz. Hesabınızı silmek için snapchat'in internet sitesine web tarayıcısı ile bağlanarak giriş yapmanız gerekmekte. Ayrıca Snapchat hesabınızı silmek istediğinizde hesabınız bir süre fikir değiştirenler için koruma moduna alıyor ve belli bir süre sadece gizleniyor.

Snapchat hesabı nasıl silinir, Snapchat hesabı kapatma adımları

Snapchat hesabınızı kapatmak için aşağıdaki adımı sıralı ve dikkatli bir şekilde takip etmelisiniz;

Son aşamayı da tamamladıktan sonra artık hesabınız silinmek için devre dışı bırakıldı. Snapchat hesap korumak için hesap sahibine bir adet bilgilendirme maili gönderecektir, eğer hesap 30 gün içinde girilmezse Snapchat hesabınız bir daha açılmayacak şekilde tamamen kaldırılır.

Kaynak: https://www.andronova.net/nasil-yapilir/snapchat-hesap-silme-h1668.html