Samsung Galaxy M20'nin Antutu Benchmark sonuçları ortaya çıktı


Oldukça fazla telefon çeşidine sahip olan Samsung, yakın tarihe kadar katlanabilir bir telefon olan Galaxy F hakkında konuşuluyordu. Şimdiye kadar çok fazla akıllı telefona sahip olduğu yetmezmiş gibi yine yeni bir serinin yeni bir telefonunu Samsung'un piyasaya sürüleceği öngörülüyor. Piyasaya girecek olan telefonun Samsung Galaxy M20 olması tahmin edilirken telefon testleri hala devam ediyor. Akıllı telefonlar için bir donanım testi uygulaması olan Antutu Benchmark, Samsung Galaxy M20'de bu uygulama aracılığı ile test edildi. 

Samsung Galaxy M20  Exynos 7885 işlemcisinden güç alacak

Yaptığı test sonuçlarının bazılarını gizli tutan Antutu Benchmark, bazılarını ise basına bilgilerini veriyor. Antutu Benchmark ise Samsung'un piyasaya sunulacak olan telefonunu test etti ve tüm Samsung cihazlarında yaptığı gibi bunun bilgilerini de basına verdi. Exynos 7885 işlemcisinden güç alacak ve grafik birimi Mali-G71 MP2 olacak olan cihazın, SM-M205F kod adıyla müşterilerinin karşısına çıkacak.

Samsung Galaxy M20 Oneplus 6T Vivı V11 mi benziyor?

Teste tabi tutulan Samsung Galaxy M20, 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızaya sahip olduğunu öğrendik. Samsung Galaxy M20 aynı zamanda tabi tutlan teste 107452 puan aldığını siz indir.com okurlarına duyuralım. Ancak bu durumun dışında bizim dikkatimizi çeken bir özelliği var ki o da elbette çözünürlüğü. Samsung Galaxy M20'nin ekran çözünürlüğü 2340 x 1080. Bahsettiğimiz bu çözünürlük ise genellikle Oneplus 6T, Vivı V11 tarzı cihazlarda görülüyor. Şimdi akıllarda ise bir soru oluşuyor ki o soruda bu cihazların ortak noktası nedir? Küçük bir çentiğe veya Samsung deyimi ile Infinity-U ekrana sahip olmaları.