PUBG Mobile World League Season Zero Çıktı!


Doğu ve Batı ligleri için tekrar düzenlenmiş olarak çıkış yapan PUBG Özel Sezon, oyuncular ve fanlar için yalnızca online platformda yeni bir küresel yarışma yaratmak için tasarlandı.

PUBG MOBILE Küresel Espor Direktörü James Young, PUBG MOBILE Pro League (PMPL) Güney Asya finalleri  öncesi, hali hazırda sağlanan şartlarda en iyi küresel rekabet imkanını var etmek için tasarlanan benzeri olmayan PUBG MOBILE World League Season Zero’yu yayınladı. $850,000 ödül havuzlu oline seri, 40' ulaşmayı başaran takım slotu ile bu zamana kadar sunulmamış sayıda takıma yarışma şansı veriyor. Ayrıca yapılan açıklamaya göre 24 Haziran tarihinden itibaren 12 Temmuz tarihine kadar PMCO 2020 Sonbahar’a kayıt olunabiliyor. Kayıt işlemini buradan gerçekleştirebilirsiniz.

PUBG MOBILE aynı zamanda ESL iş birliği yaparak kurulan Polonya, Katowice’deki PUBG MOBILE ESPOR Stüdyo’nun yeni bir tanıtımı da gerçekleştirildi. Fiziksel olarak düzenlenen yarışmalar güvenli bir duruma geldiği zaman Stüdyo offline maçların adresi haline gelecek.

PUBG MOBILE, COVID – 19 kapsamında oyuncuların ve fanların sağlıklarını ve güvenliklerini daha güvenli bir hale getirmek için PMPL Season 1’i tamamen online platforma taşıdı. Yapılan bu değişiklikleri gerçekleştirirken tarihleri yeniden düzenledi. Yeni rekabetçi ekosistemin kralı PUBG MOBILE World League demek için PUBG MOBILE'ın tamamen eşsiz bir şey yaratması gerekiyordu. 

PUBG MOBILE World League Season Zero 10 Temmuz ve 9 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Asya için Doğu Ligi TSİ 15.00'da Avrupa ve Amerika için Batı Ligi TSİ 21.00'da başlayacak.