Pocket yeni tasarıma geçti İşte yenilikler!


Daha sonrasında okunması için içeriklerin saklanmasını sağlayan Pocket yenilendi. İşte yenilenen özellikleri ile dikkat çeken Pocket.

İçeriklerin ya da haber gibi makalelerin saklanarak daha sonrasında okunmasını sağlayan Pocket, yenilenen tasarımı ile dikkat çekiyor. Uygulamanın yeni versiyonu ile ilgili yapılan tanıtımlarda, kişilerin sadece okunacak içerikler için değil dinleme için de uygulamanın destek sağlayacağı ifade edildi.

Özellik ön plana çıkarıldı

Pocket’ta mevcut makale ve içeriklerin sesli olarak dinlenebilmesi mümkün olsa da mevcut hizmetin kalitesi kullanıcıların ilgisini çekmiyordu. Bu alanda yapılan yenilikler ile birlikte hizmetin daha iyi seviyeye getirilmesi Pocket için yenilik olarak kabul ediliyor. Yenilenen sistem ile birlikte Amazon’un Polly sistemini kullanan Pocket, böylece daha iyi bir ses, metin okuma hizmeti sunuyor. Üstelik yeni okuma özelliğinde kişilere yönelik çeşitli seçenekler de sunulmuş. Okuma hızı gibi seçenekler sayesinde kişilerin kendilerine özgü okuma ayarlarını yapabilmesi mümkün. Şu anda offline olarak okuma desteği alabilmek mümkün olmasa da tanıtımdaki bilgilere göre kısa süre içerisinde bu destek de sağlanacak.

Mobilde daha sade bir tasarıma geçen Pocket, yeni haliyle kullanıcılara yönelik önemli bir atılım yapmış durumda.