N.O.V.A. 3: Freedom Edition Android için Yayınlandı!


Gameloft'un ilk defa iOS platformunda indirmeye sunduğu FPS oyunu N.O.V.A. 3: Freedom Edition, Android cihazlar için Google Play Store'da yayınlandı. Ücretsiz olarak indirilebilen oyunda reklam gösterimi bulunuyor.

Unreal Engine grafik motoruyla geliştirilen ve üst düzey kaliteli görselleriyle dikkati çeken N.O.V.A. 3: Freedom Edition'da, Kal Wardin adlı bir askeri kontrol ediyoruz. Oynadığımız bölüm boyunca farklı silah seçeneklerini kullanacağımız oyunda, çeşitli araç ve savaş robotlarına da binebiliyoruz.

Oyunu tek başınıza hikaye modunda ya da 12 kişilik çoklu oyuncu modunu seçerek oynayabilirsiniz. Klasik mobil FPS kontrollerini beraberinde getiren N.O.V.A. 3: Freedom Edition'ı sorunsuz bir şekilde oynamak için Android cihazınızın Android 4.0 işletim sistemine ve 1.6 GB boş depolama alanına sahip olması gerekmektedir.

N.O.V.A. 3: Freedom Edition'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza indirebilirsiniz. Ayrıca N.O.V.A. 3 Freedom Edition Android Oynanış Videosunu da izleyebilirsiniz.

N.O.V.A. 3 Freedom Edition Android Oynanış Videosu