LG X400 Özellikleri Belli Oldu


2017 Mobil Kongre Etkinliğine sayılı günler kala markalar o etkinlik kapsamında tanıtacağı yeni ürünlerinden ipuçları vermeye devam ediyor. Bunlardan biri olan LG firması ise G6 modelinin gerek ekran gerekse kamera detayları hakkında çeşitli bilgiler paylaşmaya devam ediyor. Durumlar böyle olurken, markanın orta seviye denilen yeni bir akıllı telefonunun özellikleride belli oldu. LG X400 isimli bu cihaz orta seviyesi denmesine karşılık giriş seviyesi donanımsal parçaları ile kullanıcıları pek memnun etmeyecek cinse benziyor. Geçen ay ise X300 ismi ile kamuoyuna tanıtım yapan LG CES 2017 öncesinde cihazın K8 isminde olduğunu açıkladı.

Şimdi ise Kore pazarında K10 kod isimli X400 akıllı telefonu ise internet ortamında sızdırıldı. Yeni telefonun özelliklerine bakacak olursak tek dikkat çekici noktası mobil TV için HD DMB desteği sunuyor. Giriş seviyesi olarak gözüksede orta segmentte adından söz ettireceğe benzeyen modellerden bir tanesi olarak gözüküyor. LG X400 modelinin özelliklerine gelecek olursak, 2.5D kavisli IPS bir ekran ile gelecek modelde 5.3 inç 720P bir ekran paneli bulunacak. 8 çekirdekli 1.5 Ghz hız ile çalışan MediaTek işlemcisinin yanı sıra Mali T860 grafik birimine yer veriliyor.

32 GB dahili depolama ile gelen bu model microSD kart desteği sayesinde 2 TB'a kadar harici depolama alanı sağlayabilecek. 2 GB RAM belleği ile gelen model Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip ve 13 megapiksel LED flaşlı ana kamerası bulunuyor. 5 megapiksel ön kamera ile gelecek olan cihaz 120 derecelik bir görüş açısı sunacak. 2800 mAh bataryalı bu modelde parmak izi tarayıcısı ve 4G LTE gibi bağlantı teknolojileride bulunuyor.

LG X400 Özellikleri