LG G7 ThinQ Tanıtıldı!


LG Uzun bir bekleyişin ardından cihazın tanıtımını yaptı. Son zamanlarda üst düzey cihazlar üreten LG bu sefer G7 ThinQ ile karşımıza çıkacak. Cihazın genel özellikleri ise şöyle; G7 ThinQ  cam ve metalin bir arada bulunduğu bir arka kasaya sahip. Arka yüzünde cam panel kullanılan cihazın çerçeveleri ise alüminyum ile güçlendirilmiş. Cihazda power tuşunun yanında birde  Google Asistana kolay erişim sağlamak için eklenmiş olan bixby tuşuda unutulmamış.

 LG G7 ThinQ Ekran Özellikleri !

6.1 inç boyutunda 19.5:9 enboy oranına sahip olan LG G7 ThinQ, 3120x1440 (QHD+) çözünürlüğünde, 1000 nit'e kadar ulaşan ekran parlaklık teknolojisi olan"Super Bright" RGBW LCD ekranı yanı sıra getiriyor.

LG G7 ThinQ Donanım Özellikleri 

Cihaz gücünü Snapdragon 845 işlemcisinden almakta. Ürünün ayrıca 4GB RAM/64GB ROM ve 6GB RAM/128GB gibi farklı modelleri de bulunmakta. Ayrıca 3000MaH Bataryaya sahip olan üründe  QuickCharge 3.0  hızlı şarj özelliği de bulunmakta. 

LG G7 ThinQ Kamera Özellikleri 

16 MP Arka kameraya sahip olan cihazda f/1.6+f/1.9 diyafram değerine sahip çift kamera bulunuyor. Cihazın kamera sistemi lazer otofokus sistemi ile desteklenmekte. Kamera açıları ise şöyle; Birincik kamera 71 Derece çekim yapabiliyor ikincil arka kamera ise 107 derece çekim açısına sahip  buda LG G7 ThinQ ürününün geniş açılı bir kamera sistemine sahip olduğunu belirtmekte. 

LG G7 ThinQ Cihazının henüz net bir fiyatı yok ancak üst segmentte yer alacağını bu bilgilerden çıkartabiliriz.

G7 ThinQ özellikleri