Konum Tabanlı İş Arama Uygulaması: LinkedIn Job Search


Profesyonellerin bir araya geldiği sosyal iş ağı olarak bilinen LinkedIn, iş arayanları düşünerek geliştirdiği ve gizlilik garantisi verdiği yeni mobil uygulaması LinkedIn Job Search'ü iOS kullanıcılarının indirmesine sundu.

İş arayanların sadece parmaklarını kullanarak kolay bir şekilde aradıkları işi bulabilmelerini sağlayan uygulama konum tabanlı iş arama özelliği sayesinde kullanıcıların kendilerine en yakın bölgedeki iş ilanlarını listeleyerek iş bulmalarını daha kolay bir hale getirmektedir.

LinkedIn kullanıcı hesabıyla giriş yapılabilen uygulamada arama kaydetme seçeneği bulunmakla beraber kullanıcılar, firmaya, pozisyona, bölgeye ya da anahtar kelimeye göre iş araması da yapabiliyorlar.

İş arkadaşlarınızın ya da çevrenizin iş aradığınızdan haberdar olmamaları için aramalarınızı gizli tutma garantisi de veren LinkedIn Job Search, şimdilik ABD'deki iOS kullanıcılarına sunulmuş olsa da ilerleyen günlerde Türkiye'deki kullanıcılara da sunulacak. 

Tamamen ücretsiz olarak kullanılabilen LinkedIn Job Search'ü incelemek ya da iPhone - iPad cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.