Keyifli vakit geçirebileceğiniz 6 ücretsiz Android ve iOSuygulaması


Zaman zaman evde sıkıldığınız ve yapacak bir şey bulamadığınız anlarda, akıllı telefonlardaki uygulamalar imdadınıza koşabiliyor. Uygulamalar arasında, eğlenceli, keyifli vakit geçirmenize yardımcı olacak birçok seçenek de bulunuyor. Kendinize, vakit geçirmenize yardımcı olacak Android ve iOS uygulamalar arıyorsanız, ücretsiz önerebileceğimiz uygulamalar şu şekilde olabilir.

BattleHand Heroes

BattleHand Heroes, oyuncuları grafikleri ve animasyonlarıyla kendisine bağlayabilecek ücretsiz mobil oyunlardan birisi. Özellikle süper kahramanlara ilgi duyan oyun severlerin ilgisini çekebilir.

Android için BattleHand Heroes indir

iOS için BattleHand Heroes indir

Epic Skater 2

Patene ilginiz varsa, Epic Skater 2 tam size göre bir oyun olabilir. Epic Skater 2'de bir patenciyi yönetiyorsunuz. Telefonunuzda çok fazla yer kaplamayan  Epic Skater 2, iOS platformuna özel oyunlardan biri.

Android için Epic Skater 2 indir

iOS için Epic Skater 2 indir

Clash Royale

Mobil oyun denildiğinde, strateji oyunları listelerin olmazsa olmazı oluyor. Clash Royale, arkadaşlarınızla ve tekli olarak kartlarla savaştığınız bir strateji oyunu. Kısa süre içerisinde oldukça beğenilen ve sevilen bir oyun haline geldi ve milyonlarca oyuncusu bulunuyor.

Android için indir; http://clash-royale.indir.com/android

iOS için indir; http://clash-royale.indir.com/iphone

Kelimelik

Kelime oyunu severler için Android platformda tercih edilebilecek en iyi oyunlardan birisi Kelimelik. Scrabble mantığına sahip olan oyun, en popüler kelime oyunları arasında.

Android için indir; http://kelimelik-solo.indir.com/android

iOS için indir; http://kelimelik-solo.indir.com/iphone

Baseball Nine

Beyzbol severler için önerilebilecek en iyi oyunlardan birisi olan Baseball Nine, kendi takımınızı kurarak, internetsiz bir şekilde Beyzbol oynamanızı sağlıyor.

Android için Baseball Nine indir

iOS için Baseball Nine indir

Faraway 3

Oyunun içinde gizlenen bulmacalardan hoşlananların keyif alacağı bir oyun Faraway 3. Faraway 3, zihnini zorlamayı sevenler için ideal denilebilir.

Android için Faraway 3 indir

iOS için Faraway 3 indir