Karnınızın Acıktığı Her Yerde BolBol Yanınızda


ÇiçekSepeti'nin kurucusu Emre Aydın tarafından çok yakın bir zamanda hayata geçirilecek olan online yemek siparişi servisi BolBol'un Android uygulaması yayınlandı.

Yemeksepeti'ne kesin bir alternatif olarak görülen BolBol, yemek zevkinize göre kategori seçimi yapabilmenize imkan tanıdığı gibi lokasyon bazlı desteği sayesinde de bulunduğunuz konuma en yakın olan restoranları listeleyerek, bu restoranların promosyonlarını listeleyebiliyor.

Hem web hem de mobil platformlarda yakın bir zamanda hizmet verecek olan BolBol'un hedefinde en çok kullanılan yemek sipariş sistemi olmak var. Daha çok mobil kullanıcılara ağırlık verecek olan girişim henüz bir kaç gün önce yayınladığı Android uygulamasıyla ilk adımı attı bile.

Android için indirmeye sunulan BolBol uygulaması sayesinde damak zevkinize göre birbirinden lezzetli Türk ve Dünya mutfağı yemeklerinin listesine ulaşabileceğiniz gibi sadece 3 adımda yemek siparişi vererek, ister sipariş verdiğiniz restorandan isterseniz kapınızdan yemeğinizi teslim alabilir, kredi kartı, online ödeme ya da kapıdan ödeme seçeneklerinden birisini seçerek ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Verdiğiniz her siparişte rozet veya puan kazanmanızı sağlayan BolBol, çeşitli sürpriz promosyonlar ile hediye kazanma fırsatını da sunabiliyor. 'hemen' veya 'ileri bir tarihte/saatte teslim edilmek üzere' sipariş işlemi de gerçekleştirebileceğiniz uygulama restoran promosyon ve yemek siparişi sürecinizden haberdar olmanız için e-posta ya da SMS yoluyla bildirim yapabiliyor.

Sipariş verdiğiniz yemek ücreti dışında hiç bir ek ücret talep etmeyen BolBol, yemek arama, geçmiş siparişlerinize göre listesi kişiselleştirme ve seçtiğiniz yemekleri sepetinize görüntüleme gibi özellikleri de sizlere sunuyor.

Önümüzdeki günlerde iOS platformunda da yayınlanacak olan online yemek sipariş servisi BolBol'un Android uygulamasını, aşağıdaki bağlantı üzerinden ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlayabileceğiniz gibi içerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı'nda iftar sofralarınızda 'iftar'da ne yiyeceğiz' derdinden kurtulabilirsiniz.