iPhone'da Youtube Videosu Nasıl İndirilir?


Youtube'tan izledikleri videoları indirmek isteyen iPhone kullanıcı kitlesi birkaç yöntemden faydalanabilirler. Peki, iPhone'da Youtube videosu nasıl indirilir?

Android kullanıcılarının müzik indirme ve video indirme gibi işlemleri kolaylıkla sağladıkları, birçok yöntemin olduğu görülüyor. Ancak iOS kullanıcılarının bu işlemleri gerçekleştirmeler, Android kullanıcıları kadar kolay değil. Eğer bir iPhone telefonuna sahipseniz, her programı kullanamıyorsunuz demektir. Fakat Apple’ın kullanıcılarına bu kısıtlamayı getirmesinin tek nedeni güvenlik.  iPhone kullanıcısı iseniz, Youtube' tan video indirmek için bazı yöntemleri kullanmanız gerekiyor. Kullanıcılar için belirtilen yöntemler doğrultusunda dilediğiniz videoya ulaşmanız daha kolay olacak. Bu yöntemlerin uygulandığı uygulamaları, Apple Store'dan indirebilirsiniz.  Ancak bazen bu uygulamalar Apple tarafından kaldırılabiliyor. Kolaylık sağlayacak olan programlar AppStore üzerinden indirilip kurulduktan sonra iPhone'da Youtube videosu nasıl indirilir sorusuna yanıtı kolaylıkla veriyor. Ancak indirme süreleri, internet hızı ve video boyutuna göre değişkenlik göstermektedir. iPhone kullanıcıları için iPhone’da Youtube videosunu indirme işlemini gerçekleştirilirken yapılması gereken adımlar şu şekilde sıralanıyor;

Youtube üzerinden iPhone cihazına video indirme

1. AppStore’a giriş yaptıktan sonra ilgili indirme programının adı, arama yapılması ve bu programın telefona indirilerek kurulması ilk adım olarak biliniyor.

2. İndirilen programdan Youtube'a giriş yapılması

3. İndireceğiniz videoyu Youtube üzerinden seçmeniz gerekmekte

4. Programın ara yüzüne bağlı olarak indirme tuşuna basılması

5. İndirme işlemi için programın sunmuş olduğu video formatından her hangi birinin seçilmesi

6. Son  olarak indirmenin yapılması gerekiyor.

Bu adımlar sonrasında Youtube' tan dinlediğiniz müziği rahatlıkla indirebiliyorsunuz. Söylenen yöntemler doğrultusunda dakikalar sonrasında istediğiniz videoları indirebilirsiniz.

Bu uygulamalardan bir tanesine örnek verecek olursak; dosya yöneticisi ve medya oynatıcısı Documents by Readdle adlı uygulamayı, Youtube videolarını indirmek için kullanabiliyorsunuz. YouTube videolarını iPhone'a indirebilir film rulonuza kaydedebilirsiniz. Documents by Readdle uygulamasını açarak, Browser simgesine dokunup tarayıcıyı açıyorsunuz. Pickvideo net gibi Youtube videolarını indirmeye izin veren bir siteye giriyorsunuz.

 

 

Youtube Üzerinden Programsız Video Nasıl indirilir