iPhone'da Birden Fazla WhatsApp Hesabı Nasıl Açılır?


Şuan akıllı telefon piyasasında mesajlaşma uygulamaları bazında en popüler ve en fazla indirilen uygulama kuşkusuz WhatsApp uygulamasıdır. Özellikle son gelen fotoğraflı durum paylaşım özelliği birçok kitle tarafından eleştirilsede WhatsApp, yoluna tüm hızıyla devam ediyor. Sesli görüşme ve görüntülü görüşme özelliklerinden sonra yeni yetenekler kazanmaya devam eden uygulama için geliştiriciler üçüncü parti uygulamalar geliştirmeye devam ediyor. Bu rehberimizde onlardan biri olan iPhone'da birden fazla WhatsApp hesabını kullanmak için yapabileceğiniz yöntemlerden bahsedeceğiz. Farklı nedenlerden ötürü iPhone cihazınızda birden fazla WhatsApp hesabı kullanmak zorunda kalmış olabilirsiniz.

Genelde bu gibi hile içeren yöntemlerde iPhone tarafında Jailbreak işlemi görmüş bir cihaz lazım olurdu. Ancak bu anlatacağımız adımlar sayesinde Jailbreak'a gerek duymadan işlemleri gerçekleştirebileceğiz. Şimdi gelin bir iPhone ile 2,3 yada 4 WhatsApp hesabı kullanmak için gereken ayarlara geçelim.

iPhone'da Birden Fazla WhatsApp Hesabı Kullanmak

Birden fazla WhatsApp hesabı kullanmak için ilk öncelikle işlemlere üçüncü parti bir uygulama yükleyerek başlayalım. Üçüncü parti indireceğimiz bir mağaza uygulaması ile mevcut WhatsApp'ın haricinde paralel bir WhatsApp uygulamasını daha bizlere oluşturabilecek. Şimdi gerekli ayarlara geçelim.