iPad ve Apple'ın yeni pencilleri alınmaya değer mi?


Tablet sektörü ilk günlerindeki gibi parlak değil. Akıllı telefonların yeni yeni çıkmasıyla oldukça parlak süreçler geçiren akıllı tablet sektörü , diğer sektörlerin bu noktada tüm özellikleri sunmasından dolayı oldukça geriledi. Buna en büyük etkenlerden birisi de akıllı telefonların büyümesi ve notebook' ların daha taşınır hale gelmesi. Ancak akıllı tablet serilerini piyasaya sunmaktan vazgeçmeyen firmalardan bir tanesi de Apple. Apple CEO' su Tİm Cook "iPad de, Mac de inanılmaz cihazlar" açıklamasında anlaşılıyor ki seri tüm hızıyla kullanıcılarla buluşmaya devam edecek.

Apple' nin akıllı tablet modellerindeki son seri yeni iPad ve Apple Pencil' i sizler için inceledik. Eğitim odaklı yeni iPad fiyat performans ürünü olarak ifade edilebilir. Kullanıcılara ideal gelen yeni tabletin özellikleri ise şöyle :

Yeni iPad'in teknik özellikleri :

Yeni iPad ile gelen özellikler arasında Split Screen özelliği yer alıyor. Ekran bölme özelliği olan bu özellik sayesinde ekranı iki farklı uygulama ile aynı anda kullanabileceksiniz.

Yeni iPad ile birlikte sunulan Apple Pencil fiyatına değer mi ?

 YeniiPad' inizi Apple Pencil ile kullanmak oldukça güzel bir deneyim ancak Apple Pencil' in fiyatı 480 lira olunca kullanıcılar ister istemez bir ikilem arasında kalıyor. Ayrıca Apple Pencil' in piyasadaki en iyi dijital kalemlerden olsa da bazı sıkıntıları bulunmakta. Bunlar kalemin iyi hassasiyet gösterememesi ve küçük bir şey seçmek istediğinizde parmağınıza ihtiyaç duyması. Bu dejavantajların dışında bastırma hassasiyetine göre değişen kalınlık uygulaması da bu kalem ile kullanılamamakta. Ancak yine de tercihi size bırakıyoruz.