iOS 14 Beta 6 güncellemesi yayınlandı


Apple, geliştirici programına kayıt olan iPhone kullanıcıları için yeni beta güncellemelerini yayınlamaya devam ediyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz haftalarda iOS 14 Beta 5 güncellemesini yayınlayan Apple, bugün ise kullanıcıların karşısına iOS 14 Beta 6 güncellemesi ile çıkış yapıyor.

Yaklaşık olarak 1 hafta kadar önce Beta 5 güncellemesini yayınlayan Apple'ın Beta 6 güncellemesi ile birlikte daha fazla hata düzeltmelerine ve kullanıcı deneyimine odaklandığını görmekteyiz. Toplamda 437.9 MB boyutunda olan güncellemede ek olarak Mesjlar ve FaceTime uygulamaları üzerinde de çeşitli iyileştirmelere gidildiği de ifade ediliyor.

Şimdilik, yeni Beta güncellemesinin detayları ile ilgili olarak herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat önümüzdeki günlerde Beta kullanıcılarının yenilikleri kullanıcılara servis edeceği tahmin ediliyor. Bunun dışında yine aynı şekilde iPadOS tarafında da bazı stabilizasyon düzeltmelerine imza atan teknoloji devinin, yeni beta güncellemesi ile birlikte daha fazla hata düzeltmelerine odaklandığını da gözlemlemekteyiz.

iOS 14 Beta Nasıl İndirilir? iOS 14 Beta İndir