İnternet paketi alınırken sorulması gereken 5 soru


Son zamanlarda neredeyse interneti olmayan bir eve rastlamak mümkün değil. Eve alınan bu internet paketlerinde çeşit çeşit seçenek oluyor ve satışı yapılırken de bu seçenekler sunuluyor. Kuallnıcı da kendisine en uygungelen paketi alıyor fakat bazen paketler beklenilen hizmeti veremeyebiliyor. Bunun için, internet paketinizi alırken, sorqacağınız birkaç soru daha iyi hizmet almanızda size yardımcı olabilir. Size en uygun paketin hangisi olduğunu böylece daha iyi anlarsınız ve sonrasında da hayal kırıklığı yaşanmamış olur. Bunun için, paketi satın almadan önce, şu 5 soruyu yöneltebilirsiniz;

Fatura ücreti dışında,  faturaya eklenecek başka ücret var mı?

İnternet paketlerinde en çok yakınılan noktalardan biri, faturanın neden söylenilen tutarda gelmediği oluyor. Bunun nedeni de, fatura ücreti dışında faturaya vergi, kdv vb eklenmesi. Paketinizi satın almadan önce eklenecek başka bir ücret olup olmadığını sorup, bu durumun önüne geçebilirsiniz.

Video ve film izlerken, internetin yavaşlama durumu olacak mı?

Sıkça film ve video izliyorsanız ve görüntü kalitsinin de yüksek olmasını beliyorsanız, internetinizi satın alırken bunu dile getirerek sonrasında film keyfinizin aksamasına ya da kaliteyi düşünmek zorunda kalmanıza engel olabilirsiniz.

Gece film izlemeyi seviyorsanız, Adil Kullanım Notası?nı sorgulayın ?

Gece film ve dizilerini izlemeyi sevenler, kesintisiz bir şekilde sevdikleri dizileri ve filmleri izlemek istiyorlarsa, Adil Kullanım Notası (ADN)?na takılıp takılmayacaklarından emin olmalılar.

Kurulum ücreti talep ediliyor mu ?

Kurulum ücreti sorulmadığı takdirde sürpriz rakamlarla karşılaşılabiliyor. Bu nedenle belli dönemlede bedava kullanım sunan paketleri ercih ederek bu ücretten kurtulabilirsiniz.

Öğrenci ve oyunculara uygun paket var mı?

Öğrenciyseniz bnu dile getirerek kendinize en uygun olan paketi sorgulayabilrisiniz ve böylece tasarruf etmiş olursunuz.