GTA 5'in FPS Modu Duyuruldu! (Video)


Geçen yıl piyasaya çıkan ve bu ay içerisinde PlayStation 4 ile Xbox One'a gelecek olan Grand Theft Auto V'in FPS modu müthiş bir videoyla duyuruldu. Videoyla birlikte oyunla ilgili yeni bilgiler ve detaylarda gün yüzüne çıktı.

Bazı oyun sitelerinden aldığımız bilgilere göre Rockstar Games, oyun basınını toplayarak GTA V'in PlayStation 4 sürümüne dair bir sunum gerçekleştirdi. CVG'nin yayınladığı makaleye göre oyunun PS4 sürümü 1080p çözünürlükte ve 30 FPS akıcılığında çalışıyor. Ayrıca GTA V'in PC sürümü de 4K çözünürlüğe kadar destek sağlayacakmış.

Görsel açıdan iyileştirmenin yapıldığı GTA V; PC, PlayStation 4 ve Xbox One için pek çok içerik yeniliğiyle birlikte çıkış yapacak. Bunlar içerisinde vahşi hayat düzenlemeleri, yeni eklenen şarkılar ve yeni eklenen FPS modu yer alıyor.

GTA V'in FPS modu yayınlanan bir video ile gün yüzüne çıkmış oldu. Oynanış açısından nişancı yardımcılarının da eklendiği FPS modu'nda ayrıca nişan alma seçenekleri Assisted Aim, Semi-Assisted Aim ve Free Aim olmak üzere üçe ayrılmış durumda.

Bol miktarda kombinasyon seçeneğinin sunuldu FPS modunda oyuncular, birinci bakış açısından nişan alabildikleri gibi siper almayı da klasik üçüncü bakış açısından yapabiliyorlar. 

18 Kasım'da PlayStation 4 ve Xbox One , 27 Ocak 2015'te ise PC için çıkış yapacak olan Grand Theft Auto V'in FPS modundan direkt olarak alınmış oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

GTA V için FPS Modu Duyuru Videosu