GT Racing 2, Windows 8 ve Windows Phone'a Geldi (Video)


Gameloft'un Asphalt serisinden sonra geliştirdiği ve gerçekliği ile harika bir sürüş deneyimi sunan araba yarışı oyunu GT Racing 2, Windows Phone ve Windows 8.1 için resmi olarak indirmeye sunuldu.

Geçtiğimiz aylarda diğer platformlarda yayınlanan ve tüm platformlar için ücretsiz olarak sunulan oyunda 35 üreticiden tamamı lisanslı 67 farklı spor arabadan dilediğinizi seçerek ister tek kişilik isterseniz diğer oyuncular ile çevrim içi olarak yarışabilirsiniz.

Oyun gerçekçiliğinin fizik motoruyla pekiştirildiği GT Racing 2'de kesintisiz bir yarış deneyimi de yaşayabilirsiniz. Farklı hava koşullarıyla günün değişik saatlerine uygun oynanabilirliğin sunulduğu oyunda 4 farklı kamera açısı ve kokpit kamera açısıyla arabanızı kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

Ferrari, Nissan, Ford Mustang, Mercedes-Benz, Audi, Mazda Raceway Laguna Seca gibi spor otomobil markalarını bulabileceğiniz ve 13 farklı pist üzerinde yapılan yarışlara katılabileceğiniz oyun en iyi elle kontrollü yarış oyunu olmaya aday bir kaliteye sahip.

Eğer gerçek arabalar ile heyecan dolu sürüş deneyimi sunan bir yarış oyunu arıyorsanız, Android, iPhone, iPad, Windows Phone mobil cihazlarınızın yanında Windows 8.1 işletim sistemine sahip tablet veya bilgisayarınızda oynayabileceğiniz GT Racing 2'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

GT Racing 2: The Real Car Experience Tanıtım Videosu