Google, Pixel 3 ve Pixel 3 XL satışlarını sonlandırdı


Teknoloji dünyasının lider isimlerinden Google, 2018 yılında piyasaya sürülen Pixel 3 ve Pixel 3 XL adlı akıllı cep telefon modellerinin satışlarını sonlandırdı. Öyle ki şirketin elindeki stokların bitirildiği dile getirildi. Teknoloji dünyasının güvenilir kaynaklarından biri olan Android Police'in haberlerine göre, Google artık bundan sonra Pixel 3 ve Pixel 3 XL akıllı cep telefonların satışına son verdi. 

Kullanıcılar için uygun cihazlardı

Şirketin satış web sitesinde, Pixel 3 ve 3 XL adlı akıllı cep telefonların stoklarda kalmadığını dile getirirken, bir Google sözcüsü ise sızan bu haberleri doğruladı. Şirketin sitesi üzerinden sipariş verilecek Google akıllı cep telefonların ise 799 dolar fiyat etiketi ile satılan 5.7 inç Pixel 4 ve 899 dolardan başlayan Pixel 3 XL olduğu dile getirildi. Pixel 3 ve Pixel 3 XL modelleri Ekim 2018 yılında satışa sunulmuştu ve bu cihazlar Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, 4GB RAM ve 64/128GB dahili depolama özelliklerini taşıyordu.

Buna ek olarak aynı zamanda söz konusu bu akıllı cep telefonların performansı, birçok görev için yeterli düzeyde olduğu için piyasadaki yeni Google amiral gemileri kadar cazip bir konumda olduklarını da söylemek gerekiyor. Bu akıllı cep telefonların satışının durdurulması durumunun Google çevrimiçi mağazası için geçerli olduğunu, parekendecilerin ise stokları tükenene kadar satışlara devam edecekleri de belirtildi. Bu işlemlerin hızla devam edeceği şirket tarafından belirtildi. Teknoloji devi Google söz konusu bu cihazlar için çalışmalarına da hızla devam ediyor.