Gelir Hedefini Yükselten Candy Crush Güncellendi


Nisan 2012' de ilk olarak Facebook üzerinde yayınlanan ve şu an mobil versiyonları ile oyun severlerin vazgeçemediği oyunlardan birisi olan Candy Crush Saga, mobil sürümlerini güncelleyerek gelir hedefini yükseltti.

Yayınlandığı günden bugüne tüm dünyada her yaştan hayran kitlesine sahip olan Candy Crush Saga mobil sürümleri ile de aynı popülerliğini sürdürmeye devam etmektedir. Şu an ''Freemium'' modeli ile yayında olan Candy Crush' da oyun severler oynadıkları bölümleri daha hızlı geçebilmeleri ve ekstra özellikleri edinebilmeleri için bu özellikleri çevrimiçi satın alabiliyorlar.

27 Kasım' da güncellenen iOS sürümü ve 29 Kasım' da güncellenen Android sürümü ile 485 yeni seviyeye ulaşan Candy Crush Saga günümüzde App Store' da günlük olarak yaklaşık 70 bin indirilme ve 5.5 milyon aktif kullanıcıya sahip olmasının yanı sıra Thinkgaming tarafından yapılan analiz sonuçlarına göre günlük olarak yaklaşık 896 bin dolar gelir elde etmektedir. Mobil platformdan reklamların kaldırılmasından sonra gelir düşüşü yaşayacağı düşünülen Candy Crush bu düşüncenin tam aksine çevrimiçi satışları sayesinde günlük gelirini daha ileri seviyeye taşımıştır.

Yeni güncellemeleri ile kullanıcılarına daha fazla özellik sunan Candy Crush Saga' nın iOS versiyonunu indirmek için buraya, Android versiyonunu indirmek için de buraya tıklayabilirsiniz.