Facebook, Reklamverenler için Ads Manager Uygulamasını Yayınladı!


Aktif reklam veren sayısının 2 milyona ulaştığı duyurulan sosyal paylaşım ağı Facebook, reklamverenlerin mobil üzerinden reklam ve kampanya yönetimini daha kolay hale getirmelerini sağlayacak mobil uygulama Facebook Ads Manager'ı yayınladı.

Facebook'un etkili reklamcılık araçları içerisinde bulunan Ads Manager, bildiğiniz üzere reklamverenlerin reklam ve kampanyalarını web üzerinden daha kolay yönetmelerine izin veren bir reklam yöneticisi. Her ay 800 bin'den fazla reklam veren tarafından kullanılan reklam yöneticisinin bir de iOS uygulaması indirmeye sunuldu.

Mobil üzerinden reklam kampanya yönetimini daha kolay hale getiren Facebook Ads Manager (Facebook Reklam Yöneticisi) uygulaması sayesinde küçük ve orta ölçekli işletmeler, reklam oluşturma ve düzenleme işlemlerini artık daha kolay bir biçimde gerçekleştirebilecekler.

Harcama takibi, reklam sonuçlarını izleme, reklam bütçesi ve planlamasını düzenleme, reklamlara ilişkin anlık bildirimler alma gibi pek çok işlevsel özelliği sunabilen uygulama herkesin kolaylıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmış. 

Bugün itibarıyla ilk olarak iOS platformunda yayınlanan ve iPhone kullanıcılarına sunulan Ads Manager şimdilik ABD App Store'undan indirilebilir olsa da ilerleyen günlerde tüm dünyanın kullanımına sunulacak.

İşletmelerin hareket halindeyken bile reklamlarını daha kolay yönetmelerini sağlayacak Facebook Ads Manager uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.