Ekim'de Netflix'te Yayınlanacaklar Listesi Açıklandı


Netflix abonelerinin seveceği bir liste ile karşınızdayız. Bu ay için oldukça zengin içeriklerin yer alacağını söyleyebiliriz. Netflix üyeleri için Ekim ayında yayınlanacak olan tüm içerik listesi yayınlanırken ayrıca film serisine yönelik bir bir isim daha yer alıyor. Bu ay kapsamında Netflix abonelerine Alacakaranlık serisi de eşlik edecek. Global’de oldukça popüler bir çevrimiçi dizi film servisi olan Netflix’in Ekim ayında sunacağı yeni filmlerin listesi belli oldu. Bu listeye göre Alacakaranlık serisinin yanı sıra birçok beğenilen yapımlar izlenebilecek. Sevilen seri Alacakaranlık ilk olarak 2008 yılında vizyona girmiş ve Yeni Ay, Tutulma ve Şafak Vakti olarak bir seri oluşturmuştu.

Alacakaranlık serisi 9 Ekim tarihinde Netflix üyeleri ile buluşacakken listede kullanıcıların seveceği birçok isimde yer alıyor. Gelin şimdi Ekim 2018 Netflix film listesi neler bakalım.

Netflix Ekim Film Listesi

Ülkemizde şu sıralarda uygulanması beklenen sansür problemi ile gündemde olan Netflix’in bu film içeriklerine Ekim ayı boyunca erişebileceksiniz. Bakalım Netflix ülkemizde sansür uygulamasını devreye sokacak mı göreceğiz.