Call of Duty Mobile Sürümü Sızdırıldı


FPS ve aksiyon oyunlarının vazgeçilmez ismi olan Call of Duty’den heyecan verici detaylar ortaya çıktı. PC ve konsol platformunda uzun bir süredir varlığını sürdüren Call of Duty serisi sunmuş olduğu grafikler ve senaryolar ile kullanıcıların beğenisini toplamaya devam ediyor. Şimdi ise Call of Duty için mobil macera başlıyor diyebiliriz. Gerçekleşen sızıntı ile beraber Call of Duty Mobile’a dair çeşitli görseller ortaya çıktı. Oyunu ilk olarak geçtiğimiz Ağustos dönemi ile beraber görmüştük. Şimdi ise gelişmeler devam ederken Valor Arena ve PUBG Mobile gibi isimlerin yapımcısı olan Tencent Games’den çevrimiçi yeni bir deneyim olan Call of Duty oyununu yakın zamanda görebiliriz.

Call of Duty Mobile Geliyor

Gerçekleşen sızıntı ile ortaya çıkan görsellerin Call of Duty Mobile’a ait oyun içi görseller olduğu ifade edildi. Görsellere göre yeni geliştirme sürecinde olan Call of Duty’nin sunacağı grafikler hakkında da bazı fikirler sunmuş oluyor. Mobil cihazların yeni nesil dönem ile beraber güçlendiğini ve grafik tarafında bir hayli güçlü telefonlar olduğunu biliyoruz. Yeni Call of Duty Mobile’da sunmuş olduğu üst seviye grafikler ile oyuncuların beğenisini toplayacağa benziyor. Yeni oyunda Modern Warfare 2 serisinde yer alan Highrise ve Black Ops’tan bilinen Nuketown gibi birçok bilinen harita yer alacak.

Henüz geliştirilme aşamasında olan oyunun şuan için farklı cihazlarda test sürecinin devam ettiğini görüyoruz. Grafikleri haricinde sunacağı oyun içi deneyim ve harita çeşitliliği ile pazarın güçlü oyunlarından olan PUBG Mobile’a sıkı bir rakip olması bekleniyor. Henüz yapım aşamasında olan bu oyunun çıkış tarihi belirsizliğini koruyor. Gelen ilk sızıntılara göre merakla beklenen bu oyunun 2019’un başlarında mobil platformlara sunulması bekleniyor. Ayrıca oyunun ilk olarak Çin bölgesinde indirilmeye sunulması bir başka beklenti oluyor.