Build 2015 Geliştirici Konferansı Uygulaması Yayınlandı!


Microsoft tarafından 29 Nisan 2015'te yani yarın San Francisco'da gerçekleşecek Build 2015 Geliştirici Konferansı'nın resmi etkinlik uygulaması Microsoft Build'i mobil platformlarda yayınladı.

Microsoft'un her yıl yeni ürünlerini görücüye çıkardığı Build Geliştirici Konferansı'nda bu yıl; yeni Surface tabletler, Lumia akıllı telefonlar, Xbox ve Evrensel uygulamalar, nesnelerin interneti ve Windows 10 gibi ürünlerin tanıtılması bekleniyor.

Katılımcı sayısının oldukça fazla olacağı tahmin edilen konferans için Microsoft, Microsoft Build adını verdiği özel bir uygulama geliştirdi. Herkesin kullanımına açık olmayan bu uygulama sadece konferansa kayıt olurken verilen Microsoft e-posta adresi ve şifre ile kullanılabiliyor.

Uygulama sayesinde katılımcılar etkinlik için planlama, etkinlik konuşmacılarını görme, etkinliğe katılanlar ile sohbet etme ve etkinlik haberlerini takip etme gibi özellikleri kullanabiliyorlar.

Tamamen ücretsiz olarak kullanılabilen Microsoft Build uygulamasını Android, iOS ya da Windows Phone mobil cihazlarınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.