BlackBerry KEYone Ülkemizde Satışa Çıktı


Bir dönemlerin popüler telefon üretici markası olan BlackBerry'nin pazardaki yeni akıllı telefonu ülkemizde satışa sunuldu. BlackBerry şirketi klavye alışkanlığından vazgeçmedi ve dokunmatik ekranının yanı sıra QWERTY klavye alanının olduğu bir bölmede kullanıcılara sundu. Mobil dünya kongresi 2017 ile beraber Mecury kod adına sahip olarak duyurulan yeni KEYone cihazı n11.com üzerinden satışa sunuldu. BlackBerry telefonları arasında en büyük pil kapasitesine sahip olan model QWERTY klavyesine de sahip durumda ve ülkemizde 3399 TL fiyatı etiketine sahip olacak. Android işletim sistemine sahip olan bu yeni model pazara hızlı bir giriş yapması bekleniyor

Fiziksel klavyesinin yanı sıra Android sistemi ile de dikkatleri çeken model ülkemizde 3399 TL fiyat etiketine sahip olacak. Modelin teknik detaylarına gelecek olursak cihazda Snapdragon 625 işlemcisi yer alıyor ve işletim sistemi olarak Android 7.1 sistemine sahip durumda. Yeni BlackBerry KEYone modeli Gorilla Glass 4 ile korunurken 4.5 inç büyüklüğe sahip IPS LCD ekrana sahip durumda. 12 megapiksel f2.0 değerine sahip çift ton LED flaşa sahip modelin ön yüzeyinde ise 8 megapiksellik bir kamera yer alıyor.

FM radyo ve hızlı şarj gibi özelliklere de sahip olan modelde 3505 mAh büyüklüğünde bir pil bulunuyor. 32 GB dahili depolama ve 3 GB RAM'ın olduğu bu yeni akıllı telefon satın alınabilir durumda. Cihazın renk yelpazesine dair bir bilgi bulunmazken model sunduğu işlemci ile orta seviye bir güçte diyebiliriz.