Bireysel Para Yönetimi Uygulaması: Check (Video)


Bireysel kullanıcılar için geliştirilmiş olan Check uygulaması sayesinde, iOS sistemine sahip cihazınız üzerinden faturalarınızı, kredi kartlarınızı ve banka hesaplarınızı tek bir yerden kolaylıkla yönetebilirsiniz.

Finans ve para yönetim alanlarında pek çok ödül almış ve App Store'da en iyi finansal uygulamalar arasında yer alan Check, kullanıcıların fatura, kredi kartı, banka hesabı gibi bireysel finansmanlarına ait yönetim ihtiyaçlarına çözüm sunmak amacıyla geliştirilmiş kolay bir para yönetim uygulamasıdır.

Uygulama sayesinde ödenmesi gereken faturalarınızın son ödeme tarihlerini kontrol ederek günü geldiğinde sizi uyarabilmekle beraber dilerseniz uygulama üzerinden yapacağınız bazı ayarlamalar ile yapılacak olan ödemelerin otomatik ödenmesini sağlayabilirsiniz. Banka hesabınızda ödeme için yeterli bakiye olmadığı takdirde uygulama sizi uyarabilmektedir.

Sadece bir ödeme ile sınırlı kalmayan uygulama birden fazla banka hesabı, kredi kartı ya da fatura takibini yapabilmekle beraber 3 farklı güvenlik sistemine sahip yapısı sayesinde tüm hesaplarınızın güvenliğini de kontrol altına alabilmektedir.

Planlı ya da ani ödemeler yapabilmenizi de sağlayan Check, tüm finansal hesaplarınızı tek bir yerden yönetebilmenize imkan sağlamakla beraber son derece pratik bir kullanım imkanını da sizlere sunabilmektedir. iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz Check uygulamasını ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir ve Check Tanıtım Videosu'nu izleyerek uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Check Tanıtım Videosu