Asus'un en güçlü telefonu ZenFone 5Z Lansmana özel fiyatıyla satışta


Teknoloji dünyasının devi olan Asus, yeni ve en güçlü telefonu olan ZenFone 5Z ile Türkiye'de akıllı telefon pazarına giriyor. Qualcomm'un son model gelişmiş 8 çekirdekli Snapdragon 845 işlemcili cihaz, akıllı kamera özelliği ve çift kamera özelliğini bir arada bulunduruyor. Çerçevesiz ekran özelliğine sahip olan telefon, pil ömrü oldukça uzun gibi görünüyor. Sınırlı bir sayıda Türkiye'ye gönderilen cihaz, şu an sadece Vatan Bilgisayar Mağazaları'ndan 3 bin 299 TL'ye sahip olabilirsiniz. Bu kampanya kısa bir süreliğine geçerli. İlerleyen günlerde fiyatı biraz daha yükselebilir.

Geliştirilen yapay zeka sayesinde kendi şarjını ayarlayabiliyor

Asus Al Boost teknolojisi ile donatılmış olan cihaz, profesyonel bir performans ve uzun ömürlü pil desteği birleşince hangi uygulamayı çalıştırırsanız çalıştırın cihazda kasılma olmuyor. Parmak izi okuyucusu özelliği olan telefonun birde yüz tanıma özelliği mevcut. Yapay zeka görüntü tanıma teknolojisine sahip olan ZenFone 5Z, fotoğrafı çekilen herhangi bir nesnenin analizini gerçekleştirerek kendi ayarlarına göre optimize edebiliyor. Bu özellik en çokta en güzel fotoğrafı yakalamanıza neden oluyor. Şarj oranını kendine göre ayarlayarak pil ömrünü olabildiğince uzun tutmaya çalışan cihaz, kullanıcının şarj etme planını kendisi ayarlayabilir ve şarj planını belirleyebilir. Kullanılan yapay zeka teknolojisi sayesinde ortamın ses şiddetine göre kendi şiddetini ayarlayabiliyor ve gelen çağrıları ona göre kullanıcıya bildiriyor.

Asus ZenFone 5Z'nin merak edilen diğer özellikleri

Merak edilen ve herkes tarafınan beklenen cihazın diğer özelliklerini ise aşağıda bir listede yayınlayacağım. İşte merakla beklenen Asus ZenFone 5Z'nin diğer özellikleri;