Arkadaşlarla oynanabilecek en iyi 5 oyun


Hafta sonu arkadaşlarınızla geçirebileceğiniz boş bir zamanda vaktinizi seçeceğiniz oyunlarla daha keyifli hale getirebilirsiniz. Bu yazımızda arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz en iyi 5 oyunu sizler için derledik.

1-TOWERFALL ASCENSİON 

Mücadele oyunları arasında gösterilen bu oyunu, Pc ve Playstation platformlarında oynayabilirsiniz. Geliştiricisinin tek başına geliştirdiği oyun, mücadele oyunları arasında en iyisi olarak nitelendiriliyor. Oyun videosuna ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

2-GANG BEASTS

Bilindiği üzere bu oyun Boneleof tarafından geliştirildi. Playstation 4 ve Pc platformlarında oynayabileceğiniz oyun, mücadele oyunları arasında en iyi kategoride olduğu ifade ediliyor. Bir dövüş oyunu olarak tasarlanan oyunun videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

3-MOVE OR DIE

Nasıl bir oyun olduğunu adıyla anlatmayı başaran oyunlar arasında gösterilen bu oyunun, Hareket ya da öl anlamı taşıyan adıyla özellikleri hakkında bilgiler veriyor. PC ve Mac platformlarında oynayabileceğiniz oyunun, ana görevinin hareket etmek olduğu biliniyor. En iyilerden bir tanesi olduğu söylenen Move Or Dıe, sizlere keyifli anlar sunmak için iyi bir oyun gibi görünüyor. Oyun videosuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

4-THE JACKBOX PARTY PACK

En iyiler listesinde bulunan bu oyunu, PC, Windows, PS 4, Xbox One, Switch gibi platformlarda oynayabilirsiniz.  Birkaç oyunun birleşerek bir araya getirilmiş paket oyun olarak nitelendirilen bu oyunda, üç farklı paket ve farklı oyunlarla karşılaşabiliyorsunuz.

5-KEEP TALKING AND NOBODY EXPLODES

Zor oyunlar arasında bulunan oyunu, PC, Mac, PS VR, Android gibi platformlarda oynayabilirsiniz. Amerikan film sahnelerinde bulunan birçok aksiyon dolu anı oyun içerisinde yaşatmayı başaran Keep Talkıng And Nobody Explodes, keyifli dakikalar geçirmeniz için sizlere alternatif olabilir.