Apple yıl sonu sessizliğini bozacak


Dünyanın en iyi teknoloji markalarından biri olan Apple, her yıl kullanıcılarının karşısına yeni ve farklı teknolojik ürünleriyle çıkıyor. Her Sonbahar başında da mutlaka yeni bir iPhone modeli ile kendisini gösteriyor. Fakat 2018 yılı için baktığımızda, Apple'ın pek fazla bir ürün ortaya koymadığı görülüyordu. Apple'ın bu yıl için ismi yalnızca Eylül ayında tanıtacak olduğu 3 yeni iPhone ile anılıyordu. Fakat durumun aslında öyle olmadığı görüldü. Apple, bu yıl ki sessizliğinin acısını, yıl sonuna doğru çıkarmaya hazırlanıyor. Teknoloji dünyasının dev ismi, 2018 yılı bitmeden pek çok yeni ürünü teknoloji dünyasına tanıtacak.

Sızdırılan bilgilere göre, her ürün için yeni bir model çıkacak

Apple bu yıl sadece Mart ayında, uygun fiyatlı bir iPad ile adını gündeme taşıdı. Onun haricinde zaten her yıl içerisinde yeni iPhone modelleri ile gündeme geldiği biliniyor. Fakat bu sessizliğin, aslında fırtına öncesi bir sessizlik olduğu ortaya çıktı. İsmini söylemeyen bir yatırımcı, MacRumors'a konuşarak Apple'ın bu yılki planları hakkında bazı bilgiler verdi. Yatırımcı,  3 yeni iPhone modeli ile birlikte,  Apple'ın yıl sonuna kadar piyasadaki her ürünü için bir yeni model çıkarmaya hazırlandığını söyledi.  Çıkacak olan yeni modeller; Macbook Pro, Mac Mini, yeni tasarım iPad Pro, Apple AirPod 2, yeni tasarım Apple Watch ve iMac olarak biliniyor.

Yeni tasarım iPad Pro,, iki farklı model olarak kullanıcıların karşısına çıkabilir. Apple Watch'ın ise 39.9mm ve 45.2mm boyunda ve daha da inceltilmiş bir tasarımla geleceği tahmin ediliyor. iMac'in 5K çözünürlüğün bir tık  üstünde bir performans sunması bekleniyor. Tüm bu ürünler, iddiaya göre 2018 bitmeden teknoloji severlere tanıtılacak.