Apple WWDC 14 Etkinliği Bu Akşam Başlıyor


Apple tarafından her yıl geliştiricilere yönelik düzenlenen ve San Francisco'da yapılacak olan WWDC 14 (The Apple Worldwide Developers Conference) etkinliği, bu akşam Türkiye saatiyle 20:00'da başlayacak.

Apple CEO'su Tim Cook'un açılış konuşmasıyla start alacak olan etkinlik iOS cihazlardan, Mac üzerinden ve Apple TV'den canlı olarak takip edilebileceği gibi ayrıca Windows PC kullanıcıları da bilgisayarlarına kuracakları QuickTime 7 yazılımı sayesinde Apple.com web sitesi üzerinden etkinliği canlı yayınla takip edebilecekler.

2 - 6 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikte iOS 8 ile OS X 10.10'un tanıtılmasına kesin gözüyle bakılırken, sesli asistan Siri ile ilgili yeniliklerin duyurulması, sağlık konusundaki uygulamaların duyurulması, Apple'ın akıllı ev teknolojileri alanındaki gelişmeleriyle iPhone 5S'in tanıtılması bekleniyor.

QuickTime 7 yazılımını aşağıdaki bağlantı üzerinden Windows bilgisayarınızda indirebileceğiniz gibi aynı zamanda WWDC 14 ile ilgili yeni gelişmeleri sizlere web sitemiz indir.com üzerinden paylaşmaya devam edeceğiz.