Aksiyon RPG Oyunu Dungeon Quest (Video)


Dungeon Quest, 200 kattan oluşan karanlık zindanları keşfederek burada bulunan şeytani yaratıkları öldürmeniz gereken oldukça keyifli bir mobil rol yapma oyunudur.

Kendine has güçleri bulunan büyücü ya da savaşçı karakterlerinden dilediğinizi seçerek başlangıç yapacağınız oyunda, karanlık zindanlarda sizi bekleyen yaratıkları öldürmek için mücadele verecek ve karşınıza çıkan hazineleri toplayarak çeşitli güçlendirmelere sahip olmaya çalışacaksınız.

Uğradığınız her zindana bir daha geri dönemediğiniz oyunda ayrıca 4 farklı bölüm sonu canavarıyla karşılaşacağınız gibi başka karakterleri seçmek için oyun içerisinde yer alan lejyonerlik sisteminden yararlanabilirsiniz.

Liderlik listesi, özelleştirilebilir karakterler ile çeşitli güçlere sahip düşman tiplerini de bulacağınız Dungeon Quest, alışılagelmiş rol yapma oyunlarının sıkıcılığından farklı olarak keyifli bir oyun deneyimi vaad ediyor.

Ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazınızda oynayabileceğiniz Dungeon Quest'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan ve oyunun oynanışıyla ilgili fikir sahibi olmanızı sağlayan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.

Dungeon Quest Tanıtım Videosu