''Akbank Direkt Mobil'' Windows 8'de


Akbank'ın mobil bankacılık işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmeleri için geliştirdiği kişisel finans yönetim uygulaması Akbank Direkt Mobil'i artık bundan böyle Windows 8 tablet ve PC sahipleri de kullanabilecekler.

Mobil bankacılıkta önemli başarılara imza atarak müşterilerinin hem bankacılık işlemlerini yapabilmesini hem de hayatlarını bu alanda kolaylaştıran Akbank, geleceğin bankacılığı olarak tanımladığı ''Akbank Direkt Mobil'' uygulamasını iOS ve Android işletim sistemi kullanıcılarına sunmasının ardından Windows 8 kullanıcıları içinde yayınladı. Uygulamanın yayınlanmasının hemen ardından açıklamalarda bulunan Akbank Direkt Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, Akbank Direkt Mobil'in, Windows 8 için geliştirilen uygulamasının Windows 8 tablet ve Pc'lerde de, tüm ''Akbank Direkt Mobil ayrıcalıkları'' ile kullanılmaya başlandığını işaret etti.

Ayrıca yeni uygulamanın Microsoft ve Akbank teknoloji uzmanlarının yaptıkları işbirliğinin sonucunda geliştirildiğini sözlerine ekleyen Oğuz, "Akbank'ın bankacılık hizmetlerini yeni ve gelişmiş teknolojiye uyarlamasının bir örneğini de Windows 8'de yaşadık. Yoğun çalışmalar sonucu geliştirilen Akbank Direkt Mobil Windows 8 uygulaması, iki lider kurumun uzmanlıkları sayesinde, Windows 8?in yeniliklerini Mobil Bankacılık işlemlerine yansıtıyor" dedi.

Akbank Direkt Mobil uygulamasını tablet veya bilgisayarlarına yükleyen kullanıcıların faydalanabilecekleri ayrıcalıklar ise ; Semantic Zoom, Düğmeler menüsü, Uygulama komutları gibi spesifik Windows 8 platform özellikleri kullanılan uygulama Türkiye'nin ilk bankacılık uygulaması olma özelliğini taşımasının yanı sıra pratik ve kullanışlı arayüzü ile dikkat çekmektedir. Kullanıcıların tek şifre ile giriş, kredi kartı numarası ile giriş ve kişiselleştirilebilir arayüz gibi özellikleri de sunan uygulama en güvenilir şekilde bankacılık işlemlerine ulaşılmasını sağlamaktadır.

Akbank'ın daha önceden iOS ve Android cihazlar ile Windows 8 işletim sistemli cihazlar için yayınladığı ''Akbank Direkt Mobil'' uygulamasını aşağıdaki bağlantıları kullanarak cihazlarınıza ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Windows 8 için Akbank Direkt Mobil indir

Windows Phone için Akbank Direkt Mobil indir

Android için Akbank Direkt Mobil indir

iOS için Akbank Direkt Mobil indir