2017'nin En İyi Kompakt Amiral Gemisi Telefonları


2017'i artık geride bırakırken yıla iz bırakmış en iyi kompakt amiral gemisi akıllı telefonları sizler için listeleyeceğiz. Birçok marka yıla çok güçlü modeller ile giriş yapmış kimisi beklentiler karşılarken bazı markalarda beklentileri verememişti. Ancak bir yılı daha geride bıraktık ve 2018 senesiyle beraber yeni amiral gemileri göreceğiz. Ancak gelin şimdi 2017'de çıkış yapmış olan en iyi kompakt amiral gemisi modellere göz atalım.

2017'nin En İyi Kompakt Modelleri

Apple iPhone 8

Tek elle kullanımı kolay olan Apple'ın bu amiral gemisi 4.7 inçlik ekran boyutu ile tam bir kompakt karşılığını vermektedir. Güçlü ve kompakt bir cihaz arıyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz.

Sony Xperia XZ1 Compact

Sony'nin her amiral gemisi ile beraber sunduğu compact modellerden birisi olan XZ1 compact modeli ekran boyutunun yanı sıra güçlü donanım özellikleri ile dikkat çekiyor.

LG G6

Samsung Galaxy S8

Bu yılın amiral gemilerinden birisi olan Galaxy S8 cihazı 5.8 inçlik ekranın yanı sıra ekran gövde oranıyla dikkatleri çekiyor. Geniş ekranlı ama ele iyi oturan bir model olarak bu cihazı tercih edebilirsiniz.

Huawei P10

16:9 ekran gövde oranına sahip olan 5.1 inçlik Huawei'nin 2017 amiral gemisi çift kamerası ve şık tasarımı ile yılın dikkatleri çekenler arasında bulunuyor.

Google Pixel 2

Google'ın Pixel serisini devam ettirdiği modeli olan Pixel 2 modeli büyük ekranı ve güçlü özellikleri ile yılın iddialı modellerinden birisi olarak biliniyor.