YouTube Newswire Kanalını Yayınladı! - Haberler - indir.com

YouTube Newswire Kanalını Yayınladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-19 11:44:50
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Video izleme ve video paylaşma konusunda yaptığı yeniliklere hız kesmeden devam eden Youtube, bu defa Storyful ile yaptığı iş ortaklığı kapsamında YouTube Newswire adlı sosyal medya haber kanalını yayınladı.

2011 yılında Mısır'daki Tahrir meydanı protestolarından bu yana çalışan Storyful, sosyal medya haber ajansı olarak kabul gördü. O günden bu yana yeni medya yayıncılığı yapan ajans şimdi de Youtube ile ortaklık kurdu ve yeni açılan Newswire kanalına içerik sağlayacak.

Youtube Newswire

Youtube'un 'gününü kayda değer görgü tanığı videolarının toplandığı özel bir kaynak' olarak tanımladığı Newswire sayesinde 'yurttaş gazeteciliği'nin etkisi daha da yükseltilmeye çalışılacak.

ABD merkezli gelişmelerin ön plana çıktığı servisteki gündemin büyük kısmını; Charleston şehrinde düzenlenen ve 9 Afrika kökenli Amerikalının yaşamını yitirdiği silahlı kilise saldırısı, Teksas ile Oklahoma'da yaşanan sel baskınlarına ilişkin görgü tanığı videoları oluşturuyor.

İlerleyen günlerde hem küresel hem de bölgesel gelişmelere yer verilecek olan Youtube Newswire'da izleyiciler en yeni içeriklerden Newswire Twitter hesabını takip ederek ya da e-posta aracılığıyla haberdar olabilecekler.

Youtube Newswire ile Storyful'un tanıtıldığı ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ