Yılbaşında Sevdiklerinize Ulaşmanın En Hesaplı Yolu: BlaBlaCar - Haberler - indir.com

Yılbaşında Sevdiklerinize Ulaşmanın En Hesaplı Yolu: BlaBlaCar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

13 ülkede 10 milyon üyeye sahip olan ve aynı yöne gidecek sürücüler ile yolcuları biraraya getiren yolculuk paylaşım mobil uygulaması BlaBlaCar, yılbaşında da kullanıcılarını şehir dışındaki sevdiklerine ulaştırıyor.

Aynı yöne gidecek sürücü ve yolcuları bir araya getiren BlaBlaCar, yol masraflarını kişiler arasında paylaştırarak seyahatleri herkes için daha hesapları bir hale getiriyor ve yollardaki araç sayısını azaltıyor. Ayrıca uygulama yeni insanlarla tanışarak eğlenceli bi yolculuk yapma fırsatı da sunuyor.

BlaBlaCar

BlaBlaCar'ın mobil uygulamaları sayesinde güvenilir bir kullanıcı topluluğunun arasına katılabilir ve yılbaşında çıkacağınız yolculuğu hemen planlamaya başlayabilirsiniz.

BlaBlaCar'ın kullanımı ise çok basit. Uygulama üzerinden profilinizi rahatlıkla oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca Facebook profilinizle entegre edebileceğiniz BlaBlaCar mobil uygulamaları ile gideceğiniz yeri ve tarihi seçiyorsunuz ve hemen karşınıza potansiyel yol arkadaşlarınız çıkıyor.

Eğer yılbaşında kendi arabanızla yolculuğa çıkıyorsanız da profilinize arabanızın modelini ekliyor, çıkacağınız yolculuğun detaylarını yazıyor ve arabanızdaki boş koltuk sayısını belirtiyorsunuz. Sistem size o yolculuk için en uygun fiyatı öneriyor. Bu doğrultuda koltuk başına bir fiyat belirliyorsunuz.  Aynı yöne yolculuk edecek kişiler de sizinle iletişime geçiyor.

Uygulamada 'Bayanlara özel' yolculuk planlaması seçeneği de bulunuyor. Bu seçenek sayesinde hem sürücü hem de yolcuların sadece bayan olduğu bir yolculuk planlanabiliyor.

BlaBlaCar

Yolculuk paylaşım mobil uygulaması BlaBlaCar ile yolculuk yapmanın kişi başı ortalama fiyatları ise örneğin şöyle: İstanbul-Bodrum arası 61 TL, İstanbul-Çeşme arası 51 TL,  İzmir-Bodrum arası 18 TL, İstanbul-Bursa arası 18 TL, İstanbul-İzmir arası 43 TL, İstanbul-Ankara arası 35 TL, Ankara-Antalya arası 41 TL, Ankara-Adana arası 37 TL, İzmir- Ankara arası 45 TL. Kendi araçlarıyla yola çıkanlar masraflarını yolcularla paylaşarak her 400 kilometrede 100 TL'ye kadar benzin giderlerini karşılayabiliyor! 

BlaBlaCar Türkiye'nin yanı sıra Fransa, İspanya, İngiltere, İtalya, Portekiz, Polonya, Hollanda, Almanya, Rusya ve Ukrayna'dan faaliyet gösteriyor. Avrupa'da her ay 2 milyon kişi BlaBlaCar üzerinden yolculuklarını paylaşıyor. 

Yolculuk paylaşım mobil uygulaması BlaBlaCar'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android veya iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir, yılbaşında da ucuz seyahatin keyfini sürebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ